Smarte løsninger for optimal plassutnyttelse

En viktig forutsetning for å kunne leve komfortabelt i et minihus er å finne de smarte løsningene som fungerer for deg. 

Med våre smarte møbler kan du få flere funksjoner i ett og samme rom. Med hjelp av skapsenger med ekstra funksjoner kan du vippe sengen inn i veggen og frigjøre verdifull gulvplass. 

Fair Deal Smart Furniture er utviklet for at arealene man har skal utnyttes på en mer effektiv og funksjonell måte. Produktene har skandinavisk design, er svært solide og er beregnet for bruk av proffmarkedet som hoteller, studentboliger og andre krevende kunder. Vi har dyktige konsulenter som kan bidra med alt fra planlegging til produksjon og montering.

Våre romløsninger er designet basert på Smart furniture for å oppnå så god utnyttelse av plassen som mulig. Se interaktiv løsning.

 

Smartfurniture vil passe enten man skal bo der fast, bruke det som gjeste/feriebolig eller om man planlegger utleie.

Ved utleie oppnår man høyere belegg og bedre priser gjennom at man har flere funksjoner og at man i løpet av minutter har muligheten til å øke antall sengeplasser i rommene man leier ut. 

Lite areal trenger absolutt ikke bety at man må inngå kompromiss på funksjoner eller livskvalitet. 

Kontakt oss

Fleksihus er et helt nytt konsept av Fair Deal Gruppen.  og vi har desverre ikke en fullstendig katalog på husene enda. Du kan se våre husmodeller her eller ta en titt i bildegalleriet for å se eksempler på løsninger vi kan produsere. Fair Deal AS er et solid selskap, etablert i 2003 med medarbeidere som har mer enn 30 års erfaring fra byggebransjen. 

Dersom du ønsker tilbud kan du gjerne kontakte oss her. Legg gjerne med litt konkret informasjon om som ønsket størrelse, antall sengeplasser, ønske om hems, budsjett og hvordan huset skal brukes, så kan vi sammen komme frem til den beste løsning for ditt behov. 
 

Fair Deal AS

Organisasjonsnummer 985500231

Molland 50, 4887 Grimstad

Tlf: +47 90 19 51 10

E-post: post@fairdeal.no

© 2020 Fair Deal. All rights reserved.

Godkjent leverandør i

Miljfyrtarn-norsk-farger.png