Fleksihusmodeller

  • Drømmer du om et eget hus som ikke er for stort, men stort nok og heller har smarte funksjoner som gir  akkurat de funksjonene du trenger? 

  • Er du ute etter utleieboliger hvor du kan øke inntektene og tilby dine leietakere løsninger som er funksjonelle, smarte og fleksible?
     

Alle våre Fleksihus har smarte og fleksible løsninger slik at du får optimal utnyttelse av alle rom! Alle rom har flere funksjoner og løsningene tilgjengelig når du trenger dem!

Det er installert smartmøbler på soverom, smart styring av lys og varme og kanskje en ekstra smart løsning på kjøkkenet. Se modellene vi tilbyr og ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon eller har et prosjekt du ønsker å diskutere med oss!

Kontakt oss

Fleksihus er et helt nytt konsept av Fair Deal Gruppen.  og vi har desverre ikke en fullstendig katalog på husene enda. Du kan se våre husmodeller her eller ta en titt i bildegalleriet for å se eksempler på løsninger vi kan produsere. Fair Deal AS er et solid selskap, etablert i 2003 med medarbeidere som har mer enn 30 års erfaring fra byggebransjen. 

Dersom du ønsker tilbud kan du gjerne kontakte oss her. Legg gjerne med litt konkret informasjon om som ønsket størrelse, antall sengeplasser, ønske om hems, budsjett og hvordan huset skal brukes, så kan vi sammen komme frem til den beste løsning for ditt behov. 
 

Fair Deal AS

Organisasjonsnummer 985500231

Molland 50, 4887 Grimstad

Tlf: +47 90 19 51 10

E-post: post@fairdeal.no

© 2020 Fair Deal. All rights reserved.

Godkjent leverandør i

Miljfyrtarn-norsk-farger.png