FD20-25

Risholmen

26

2

m

1/1

Det kan være mye penger å spare på å eie eget minihus sammenlignet med for eksempel å leie hybel! Se et eksempel med regnestykke på finansiering her!

Planløsning

Dette er grunnleggende planløsning. Planløsning kan tilpasses ditt behov og budsjett. Ta kontakt for å diskutere tilgjengelige muligheter! 

1/1

1/1

Optimal arealutnyttelse med Smartfurniture

På en-to-tre blir rommet forvandlet fra soverom til stue eller kontor. Sengene kan enkelt vippes opp for å frigi verdifull gulvplass. 

Fair Deal Smart Furniture er utviklet for at arealene man har skal utnyttes på en mer effektiv og funksjonell måte. Produktene har skandinavisk design, er svært solide og er beregnet for bruk av proffmarkedet som hoteller, studentboliger og andre krevende kunder.  

Se gode løsninger og bli inspirert på smartfurniture.no

Kontakt oss

Fleksihus er et helt nytt konsept av Fair Deal Gruppen.  og vi har desverre ikke en fullstendig katalog på husene enda. Du kan se våre husmodeller her eller ta en titt i bildegalleriet for å se eksempler på løsninger vi kan produsere. Fair Deal AS er et solid selskap, etablert i 2003 med medarbeidere som har mer enn 30 års erfaring fra byggebransjen. 

Dersom du ønsker tilbud kan du gjerne kontakte oss her. Legg gjerne med litt konkret informasjon om som ønsket størrelse, antall sengeplasser, ønske om hems, budsjett og hvordan huset skal brukes, så kan vi sammen komme frem til den beste løsning for ditt behov. 
 

Fair Deal AS

Organisasjonsnummer 985500231

Molland 50, 4887 Grimstad

Tlf: +47 90 19 51 10

E-post: post@fairdeal.no

© 2020 Fair Deal. All rights reserved.

Godkjent leverandør i

Miljfyrtarn-norsk-farger.png